• Residence Lagosila
 •  
 • Prijs:
  € v.a. EUR 54625 KK.
 • oppervlakte:
  v.a. 44 m2
 • plaatsnaam:
  Lorica
 • type:
  1 slaapkamer appartementen

Exclusief aanbod van 1 slaapkamer appartementen in de mooie stad Lorica in het Sila gebergte. Als u van de natuur houdt met lange wandelingen, fietsen, kanoën, skiën, paardrijden, zwemmen, vissen etc, dan slaat u hier alle vliegen in een klap. Zowel in de zomer als in de winter vindt u hier het beste van twee werelden. Dit mooi gelegen 1 slaapkamer appartement van 44 m² met  heerlijk terras  heeft een panoramisch uitzicht over het Arvo meer. Tevens is er op dit project nog één groter 1 slaapkamer appartement (52 m²) met 2 balkons te koop. De prijs bedraagt € 69.575. Op de begane grond van het gebouw treft u een volledig uitgerust wellness centrum aan.

Lorica ligt op 88 km afstand van de internationale luchthaven van Lamenzia Terme, waar u een directe vlucht kunt nemen naar andere Europese luchthavens.

Het nationale park van het Sila gebergte omvat een uitgestrekt gebied met diverse bergen, waarvan de Botte Donato de hoogste is met 1928 meter. Vanaf de bergtoppen heeft u een geweldig uitzicht over het gehele landschap tot aan de Etna en bij helder weer zelfs tot aan zee. Lorica is aan de voet van de Botte Donato gelegen: het is een van de mooiste en best georganiseerde toeristische centra van het Sila gebergte. In de zeventiger jaren ook wel de parel van Sila genoemd. Lorica ligt aan het Arvo meer in een open vallei met uitzicht op het zuiden, waardoor het `s winters verwarmd wordt door de zon en zomers koelte krijgt van het gebergte. Het meer wordt omringd door het fraaie bos van "Larico Pine" dat op bepaalde stukken gelijkenis vertoont met de Noorse fjorden, hetgeen bijzonder te noemen is voor een plek in het Middenlandse Zeegebied.

Realtron Europe heeft een groot aanbod van verschillende huizen in diverse landen.                              Voor meer informatie bel: 020-6923087 of mail: realtron@xs4all.nl