Realtron Europe

Uw droomhuis in het buitenland

Villa Schelpwijk Willemstad Curacao

NAF 450.000

Realtron biedt aan:

Vrijstaande villa Schelpwijk.

Bij het binnengaan van de villa kom je in de woonkamer/eetkamer. Vanuit de eetkamer komt u in de open keuken en hier zijn deuren naar een heel groot terras. Naast de keuken is nog een ruimte die dienst kan doen als washok.

Aan de achterzijde van het huis zijn 4 slaapkamers. Een van de slaapkamers heeft een eigen badkamer. De andere slaapkamers delen een badkamer met een bad.

Voor het huis is een carport waar 2 auto’s kunnen staan. Door een ander hek kunnen nog 3 auto’s geparkeerd worden naast het huis. Het huis heeft een groot terras zowel aan de voorzijde als aan de linkerzijde naast het huis. Op het terras naast het huis is een extra toilet en een ruimte die als opslag of washok gebruikt kan worden.

Dit huis is zeer gunstig gelegen ten opzichte van de wind.

Schelpwijk is rustige, kindvriendelijke buurt met weinig verkeer. Scholen en supermarkten zijn in de nabijheid, net als het SDK stadion waar u kunt wandelen of hardlopen.4 slaapkamers en 2 badkamers

Onze agent heeft meerdere appartementen en villa’s in de verkoop. Neemt u svp contact met ons op dan kunnen wij u gerichte informatie toesturen.

Details:

Soort object: vrijstaande villa
Soort bouw: bestaand
Oppervlak perceel: 700 m2
Woon oppervlak: 150 m2
Vraagprijs: NAF 450.000
Kosten: Kosten Koper (k.k.)
Aantal kamers: 5
Aantal slaapkamers: 4
Aantal badkamers: 2
Aantal toiletten: 2
Centrale verwarming: Niet bekend
Airconditioning: Ja
Tuin aanwezig: Nee
Garage aanwezig: Nee
Zwembad: Nee
Parkeergelegenheid: