Realtron Europe

Uw droomhuis in het buitenland

Vrijstaand huis Matancia

f. 487.500

Woning met 2 grote overdekte terrassen en een vrijstaand 2 slaapkamer appartement.

Deze woning is rustig en zeer centraal gelegen op een kavel van 1179m2. Zowel uitvalswegen als scholen en winkels zijn goed bereikbaar.

Via de elektronische poort komt u op het terrein met oprit en carport voor 2 auto’s. De ingang van het huis bevindt zich rechts van het pand en staat in verbinding met 2 grote overdekte terrassen. Buiten is er voldoende ruimte voor diverse zitjes en een grote eettafel om met familie of vrienden van het buitenleven te genieten.

Het voorterras geeft toegang tot een woon/werkkamer aan de voorzijde van de woning en de keuken. De keuken bevindt zich in het midden van de woning, van waaruit u tevens de woonkamer aan de achterzijde van de woning kunt bereiken. Vanaf het achterterras stapt u tevens via grote openslaande deuren de woonkamer aan de achterzijde binnen. De keuken heeft een aangrenzende wasruimte.

Aan de linkerzijde van de woning bevinden zich 3 slaapkamers. De hoofdslaapkamer bevindt zich aan de achterzijde van de woning en heeft een eigen badkamer en inloopkast. De overige 2 slaapkamers hebben elk een inbouwkast en delen de 2e badkamer, welke tussen de 2 kamers is gelegen.

Het appartement is gelegen achter de woning. Deze heeft een eigen ingang via een schuifpoort, links van het perceel. Het appartement heeft een woonkamer, 2 slaapkamers, badkamer en keuken met berging/wasruimte.

Details:

Object nummer: CM DH 001
Soort object: vrijstaand huis
Soort bouw: bestaand
Oppervlak perceel: 1179 m2
Woon oppervlak: 180 m2
Vraagprijs: f. 487.500
Kosten: Kosten Koper (k.k.)
Aantal kamers: 7
Aantal slaapkamers: 5
Aantal badkamers: 3
Aantal toiletten: 3
Centrale verwarming: Niet bekend
Airconditioning: Ja
Tuin aanwezig: Ja
Garage aanwezig: Nee
Zwembad: Nee
Parkeergelegenheid: